Flyga i glömska

Hej LK, vad hände egentligen med diktsöndagen? Den försvann lika fort som den tillkom. Som en liten katt som först ger en gammal dam en blomma, som sedan vissnar. Förstod ni metaforen?
Att sitta och fiska med en mask på kroken utan att få napp,
- det är en meta-for

För vad vet jag inte, det kanske ni vet?

Förlåt alla mina bloggisar om jag varit lite dålig på mitt skrivande. Men ibland finns det något som heter inspiration, och ibland finns den inte alls. Nu har jag hittat den igen. Ses i futurum

/Herr Herrssons Bättre Persikohälvt

Svanska gåtor

"Ingenting är omöjligt"

- Anders Gunde Svan 1962-
Dessa orden sätter myror i mitt huvud. Att ingenting skulle vara omöjligt. Det Gunde gör när han yttrar dessa ord att sätta sig mot världens alla rymdforskare och vetenskapsmän.
Innan bigbang fanns det ingenting, detta menar Gunde är omöjligt. Jag ser upp till herr Svan på det sättet att han vågar säga emot så många och mycket. Men jag skulle gärna vilja höra hans argument. På hans wikipedia kan jag inte läsa något om hans karriär som kvantfysiker.
Det ligger ändå lite sanning bakom det Svan har sagt. När din mor t.ex. frågar dig vad som hände i skolan, svarar du kanske "ingenting". Det betyder såklart inte att det inte existerade varken luft, ljus eller annan materia. Utan mer att det var ganska vanlig dag. 

Det Gunde säger är dock möjligt om man ska följa hans tes. Eftersom det han säger är "något" är det möjligt. Alltså är allt som inte är ingenting möjligt!
/Herr Herrsson Junior Landslag i Längdskideåkning

RSS 2.0